Искреирајте ја вашата веб страница

Интернет продавница

Започнете го вашиот бизнис на интернет со креирање на веб страница на која ќе можете да ги продавате вашите производи, станувајќи сериозен конкурент на пазарот.

Најевтини и најдобри

Ќе ја зајакнеме и зацврстнеме вашата компанија неколкукратно повеќе. Она што е најбитно е дека креираме квалитет и стабилност кои се докажани и прочуени на интернет просторот.

Најдобра инвестиција

Веб страница за вашиот бизнис е најдобрата инвестиција која можете да ја направите. Интернет просторот е најдобриот медиум и ќе ја зајакне вашата компанија неколку пати повеќе.

Интернет продавница

Започнете го вашиот бизнис на интернет со креирање на веб страница на која ќе можете да ги продавате вашите производи, станувајќи сериозен конкурент на пазарот.

Најевтини и најдобри

Ќе ја зајакнеме и зацврстнеме вашата компанија неколкукратно повеќе. Она што е најбитно е дека креираме квалитет и стабилност кои се докажани и прочуени на интернет просторот.

Најдобра инвестиција

Веб страница за вашиот бизнис е најдобрата инвестиција која можете да ја направите. Интернет просторот е најдобриот медиум и ќе ја зајакне вашата компанија неколку пати повеќе.

Искреирани веб страници
29
Страници кои ги одржуваме
17
Успешност при изградба и одржување на веб страници
100%

Изберете ја вашата идеална веб страница

Респонзивен веб дизајн

Најбитно од се кога се гради веб страница е таа истата да биде респонзивна и адаптaбилна на сите уреди. Телевизори,монитори,лаптопи,таблети,смартфони итн. Кога клиентите  ќе можат да ги разгледаат вашите услуги од било каков уред и да поседуваат и вашите продукти или услуги им се постјано достапни и со чиста прегледност, тогаш вашиот профит загарантирано ќе порасне.

Our Web designers Create responsive webpages.
Our Web designers Create responsive webpages

Што нудиме?

Постојат милиони типови на веб страници и некои се по привлечни од другите. Кај нас вие можете целосно да си го одберете надворешниот изглед на вашата веб страница! 

Онаа функционалност која сакате вашата веб страница да ја содржи ние ќе ја направиме беспрекорна! Што и да се случи никогаш да не се појави никаков проблем.

Како што претходно напоменавме, најбитно за една веб страница е таа да биде респонзивна и адаптибилна на сите уреди, за да може да се пристапи секогаш и од секаде до вашите продукти или услуги.

Брзината е исто така една од клучните особености на една веб страница. Од тоа колку веб страницата ќе биде брза при отварање на истата или отварање на одредени секции од менито зависи дали клиентот ќе се задржи кај вас на веб страницата. Затоа сме тука ние.

Доколку сакате да се појавува вашата веб страница на Google, Yahoo, Bing итн. кога ќе се пребара одреден синоним,продукт или пак услуга која ја содржи вашата веб страница тогаш потребно е да биде добро оптимизирана.

Целосно интегрирање на веб продавница со платежен процесор и SSL сертификат (криптирана заштита на вашата веб страница), обука за одржување на веб страницата, креирање на категории и производи, систем за најава на корисници и позадинска база со оние кои се имаат регистрирано на вашата веб страница. Напомена (Не одржуваме веб страници со интернет продавница.)

Консултирајте се

Достапни сме 24 часа

Не чекајте! Консултирајте се за изградба на веб страница која ќе го промени вашиот бизнис! Достапни сме 24/7 за било каква консултација, промена или пак склучување договор.

Best Web designers in one place!
Best Graphic Studio on the market!

Контакт

  • 389 78 399 529
  • Бул. Илинденска 138
  • info@graphicdesign.mk
  • consultations@graphicdesign.mk
Scroll Up
Најдобрите Графички дизајнери, Веб дизајнери,  и Мултимедија специјалисти на едно место!