Кој сме ние?

Компанија која опфаќа речиси се поврзано со креација!

Да убаво прочитавте, опфаќаме речиси се поврзано со креација. На почеток започнавме со нашиот Facebook и Linkedin профил но потоа се проширивме и на веб просторот за полесно стапување во контакт со луѓето од сите краеви на светот.
Првпат се пронајдовме со графичкиот дизајн, веб дизајнот и мултимедија пред 4 години и одма знаевме дека супер ќе се согласуваме! 🙂
Она што досега научивме е дека талентот, упорноста, визијата, перфекционизмот, креативноста и љубопитноста кога ќе се искомбинираат меѓусебно, тогаш се случува перфектна креација. Сите 3 гранки кои ги опфаќаме се тесно поврзано меѓусебно и со тоа постигнуваме врвен дизајн и перфектна функционалност!

Работиме со Adobe (Photoshop, Illustrator, AfterEffects, Premiere, Encore, Audition) Sony Vegas pro 13 , WordPress и многу други програми!

Кликнете подолу за да погледнете се што нудиме:

 • Изработка на секаков вид на слики
 • Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се.
 • Манипулација на фотографии од секаков карактер.
 • Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.
 • Ретуширање на стари или пак нови фотографии.
 • Колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии
 • Креирање банери, рекламни постери, флаери.
 • Ретуширање на модели и корегирање на модни детали.
 • Креирање на бизнис брошури, каталози и ценовници.
 • Креирање на професионални логоа целосно по вкус на клиентите.
 • Креирање на визит – бизнис картички.
 • Изработка на секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници или било каков тип на документи.
 • Креирање на членски картички
 • Креирање на картички за понуди
 • Креирање на роденденски картички
 • Креирање дизајн за цели книги
 • Дизајнирање на пликоа
 • Дизајнирање на темплејти и мокапи за веб страници
 • Креирање на дизајни за пакување на производи
 • Дизајнирање на списанија и брошури
 • Дизајнирање на памфлети
 • Одстранување на бела позадина од слика
 • Дизајнирање инфографија
 • Дизајнирање на професионални векторски CV

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

 • Професионални веб страници за компанија (со прекрасна графика, галерија со производи
  што ги нуди компанијата и сите детални информации за истата.
 • Веб страници со одредени функционалности што клиентот ќе ги посака.
 • Веб страници за споделување вести или било каков тип на содржина.
 • Лични, блог или пак портфолио веб страници.
 • Веб страници за продажба со веб – продавница за било какви производи клиентот и да посака да може да продава.
 • Информативни форуми.
 • Веб страници за аукции.

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

 • Креирање на кратки видео филмови.
 • Креирање на видео реклами.
 • Креирање на видео анимации.
 • Креирање на гифови.
 • Едитирање и корегирање на видео содржина.
 • Креирање на видеа наменети за социјални медиуми.
 • Креирање на анимирани логоа, фигури, слики.

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

Завршени проекти
10 Веб страни
21 Лого
14 Рекламни банери
41 Преправка на слики
50 Видеа
Креацијата на перфектен проект ги прави нашите клиенти задоволни и среќни, а кога нашите клиенти се задоволни тогаш ние сме пресреќни! Кога ќе се искомбинираат талентот, упорноста, визијата, перфекционизмот, креативноста и љубопитноста тогаш се случува перфектна креација.
Aleksandar Kitanovski CEO of [A] Graphic Studio
Александар Китановски
Web designer, Graphic designer and Multimedia specialists

Рекламен простор

Contact us - [A] Graphic Studio

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Graphic Studio on the market!

Контакт

 • 389 78 399 529
 • Бул. Илинденска 138
 • info@graphicdesign.mk
 • consultations@graphicdesign.mk
Scroll Up
Најдобрите Графички дизајнери, Веб дизајнери, и Мултимедија специјалисти на едно место!