Контактирајте не

Напишете ни меил

Успеси

Завршени проекти
46 Веб страни
Преку 60 логоа
31 Рекламен банер
90+ Преправки на слики
50 Видеа
  • 078 399 529
  • info@graphicdesign.mk
  • Пронајдете не на социјалните мрежи

Нашата компанија

Александар графички дизајн е компанија која се занимава во повеќе области. Го опфаќаме веб дизајнот и одржувањето на веб страници, графичкиот дизајн и едитирање и креирање на секаков тип на обични и анимирани  видеа. Крајно професионално си ја сваќаме нашата работа и што е најбитно си стоиме секогаш на дадениот збор. Прекрасниот дизајн и одличната функционалност не прави она што сме – Професионалнци.

Best Graphic Studio on the market!

Контакт

  • 389 78 399 529
  • Бул. Илинденска 138
  • info@graphicdesign.mk
  • consultations@graphicdesign.mk
Scroll Up
Најдобрите Графички дизајнери, Веб дизајнери,  и Мултимедија специјалисти на едно место!