Што претставува графичкиот дизајн?

Графичките дизајнери имаат за задача точно да ги разберат потребите на клиентот и да ги искреираат на начин кој ќе биде привлечен, функционален и професионален. Изработуваме рекламни банери, дизајни за списанија, брошури, книги, визит картички, професионални логоа, секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници, членски картички, пликоа, темплејти и мокапи за веб страници,  каталози и ценовници, ретуширање на стари или пак нови фотографии, колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии, ретуширање на модели и корегирање на модни детали, дизајнирање на памфлети, инфографија, професионално векторско CV и портфолио. Одстранување на бела позадина од слика. Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се. Манипулација на фотографии од секаков карактер. Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.

Mockups - Модели

Mockups - Модели

Изработени проекти

Консултирајте се со нас

ЗАШТО ВИ СЕ ПОТРЕБНИ КОНСУЛТАЦИИ СО ПРОФЕСИОНАЛЦИ?

Во 2018 година најдобар маркетинг за една компанија е интернетот.  3.2 милијарди луѓе во моментов го користат интернетот и активно пребаруваат. Ние сме тука за да ви дадеме патоказ како најдобро да пенетрирате на интернет пазарот. Кои социјални мрежи би биле најдобри за промовирање на вашата копанија, како да се оптимизира вашата веб страница за најдобра ефикасност, како точно да ги користите социјалните медиуми за рекламирање на вашиот бизнис. Замислете вашата веб страница или пак ваште социјални медиуми да се одлично оптимизирани и многу често да се појавуваат на Google, Bing, Yahoo итн. Би било одлично нели? Затоа сме тука ние! Одлична, јасна, децидна, професионална веб страница, зачинета со перфектна графика, транзиции, брзина, респонзивност на сите уреди, поврзана со социјалните медиуми е потребна на секоја компанија која има желба за просперитет и напредок.

Контакт

  • 389 78 399 529
  • Бул. Илинденска 138
  • info@graphicdesign.mk

Najdobrite uslugi vo oblasta na veb dizajn, graficki dizajn, multimedija i digitalen marketing. Profesionalna izrabotka na veb stranici, sekakvi uslugi vo oblasta na graficki dizajn, kreiranje na brosuri, katalozi, vizit karti, logoa, baneri, posteri i sekakov tip na grafika. Izrabotka na profesionalni videa i animacii za sekakva namena i podignuvanje rejting na vasite veb stranici ili pak stranici na socijalni mediiumi, podobar SEO za vasata veb stranica.

Najdobrite uslugi vo oblasta na veb dizajn, graficki dizajn, multimedija i digitalen marketing. Profesionalna izrabotka na veb stranici, sekakvi uslugi vo oblasta na graficki dizajn, kreiranje na brosuri, katalozi, vizit karti, logoa, baneri, posteri i sekakov tip na grafika. Izrabotka na profesionalni videa i animacii za sekakva namena i podignuvanje rejting na vasite veb stranici ili pak stranici na socijalni mediiumi, podobar SEO za vasata veb stranica.

Scroll Up