Кои сме ние?

Што се опфаќаме?

Опфаќаме се што е поврзано со креација. Ние сме компанија која изработува се во областа на графички дизајн, веб дизајн, дигитален маркетинг и мултимедија. Наша примарна цел е да ја искачиме вашата компанија на ниво каде што би станале водечки конкурент во вашата област. Супер брза, елегантна веб страница, со прекрасна графика, оптимизирана на сите уреди е она што ќе ве издигне и ќе направи да се разликувате од останатите. 

Програми со кои работиме

Adobe Photoshop e softver koj se koristi za raterski sliki od strana na graficki dizajneri, Adobe Photoshop e softver кој се користи за растерски слики од страна на графичките дизајнери

Photoshop CC

Adobe Illustrator e softver za kreiranje na vektorski sliki, Adobe Illustrator е софтвер за креирање на векторски слики

Illustrator CC

Adobe Indesign e desktop izdavacka softverska aplikacija ,Adobe InDesign е десктоп издавачка софтверска апликација

Indesign CC

Wordpress e najmokjna platforma za kreiranje na veb stranici - Veb dizajn, Вордпрес е најмоќна платформа за креирање на веб страници - Веб дизајн

WordPress

Adobe Premiere e softverski paket za ureduvanje na video - Multimedija, Adobe Premiere е софтверски пакет за уредување на видео - Мултимедија

Premiere CC

Adobe After Effects e platforma za kreiranje na vizuelni efekti - Multimedia, Adobe After Effects е платформа за креирање на визуелни ефекти - Мултимедија

After Effects CC

Lightroom CC

Softver koj go koristime za perfektno renderiranje na videa - Multimedija, Софтвер кој го користиме за перфектно рендерирање на видеа

Encoder CC

Adobe Audition - Softver za koregiranje i kreiranje na zvuci i zvucni efekti, Адобе Аудишн - Софтвер за корегирање и креирање на звуци и звучни ефекти

Audition CC

Sony Vegas pro 13 - Multimedija, Сони Вегас Про 13 - Мултимедија

Sony Vegas PRO

Adobe Photoshop e softver koj se koristi za raterski sliki od strana na graficki dizajneri, Adobe Photoshop e softver кој се користи за растерски слики од страна на графичките дизајнери

Photoshop CC

Adobe After Effects e platforma za kreiranje na vizuelni efekti - Multimedia, Adobe After Effects е платформа за креирање на визуелни ефекти - Мултимедија

After Effects CC

Adobe Illustrator e softver za kreiranje na vektorski sliki, Adobe Illustrator е софтвер за креирање на векторски слики

Illustrator CC

Adobe Indesign e desktop izdavacka softverska aplikacija ,Adobe InDesign е десктоп издавачка софтверска апликација

Indesign CC

Wordpress e najmokjna platforma za kreiranje na veb stranici - Veb dizajn, Вордпрес е најмоќна платформа за креирање на веб страници - Веб дизајн

WordPress

Adobe Premiere e softverski paket za ureduvanje na video - Multimedija, Adobe Premiere е софтверски пакет за уредување на видео - Мултимедија

Premiere CC

Lightroom CC

Softver koj go koristime za perfektno renderiranje na videa - Multimedija, Софтвер кој го користиме за перфектно рендерирање на видеа

Encoder CC

Adobe Audition - Softver za koregiranje i kreiranje na zvuci i zvucni efekti, Адобе Аудишн - Софтвер за корегирање и креирање на звуци и звучни ефекти

Audition CC

Sony Vegas pro 13 - Multimedija, Сони Вегас Про 13 - Мултимедија

Sony Vegas PRO

Aleksandar Kitanovski - Graficki i Veb dizajner, Multimedija specijalist, Александар Китановски - Графички и Веб дизајнер и мултимедија специјалист
Александар Китановски
Главен дизајнер

Сите услуги кои ги нудиме

 • Изработка на секаков вид на слики
 • Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се.
 • Манипулација на фотографии од секаков карактер.
 • Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.
 • Ретуширање на стари или пак нови фотографии.
 • Колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии
 • Креирање банери, рекламни постери, флаери.
 • Ретуширање на модели и корегирање на модни детали.
 • Креирање на бизнис брошури, каталози и ценовници.
 • Креирање на професионални логоа целосно по вкус на клиентите.
 • Креирање на визит – бизнис картички.
 • Изработка на секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници или било каков тип на документи.
 • Креирање на членски картички
 • Креирање на картички за понуди
 • Креирање на роденденски картички
 • Креирање дизајн за цели книги
 • Дизајнирање на пликоа
 • Дизајнирање на темплејти и мокапи за веб страници
 • Креирање на дизајни за пакување на производи
 • Дизајнирање на списанија и брошури
 • Дизајнирање на памфлети
 • Одстранување на бела позадина од слика
 • Дизајнирање инфографија
 • Дизајнирање на професионални векторски CV

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

 • Професионални веб страници за компанија (со прекрасна графика, галерија со производи
  што ги нуди компанијата и сите детални информации за истата.)
 • Веб страници со одредени функционалности што клиентот ќе ги посака.
 • Веб страници за споделување вести или било каков тип на содржина – Информативна веб страница.
 • Лични, блог или пак портфолио веб страници.
 • Веб страници за продажба со веб – продавница за било какви производи клиентот и да посака да може да продава.
 • Информативни форуми.
 • Веб страници за аукции.

Сите веб страници кои ги креираме имаат одличен SEO (оптимизација на интернет пребарувачи како што се “Google, Bing, Yahoo и Yandex. Веб страниците кои ги креираме ги правиме  да бидат оптимизирани, прочитани и индексирани од страна на најпознатите интернет пребарувачи, а со тоа и супер рангирани кога некој ќе се реши да пребара одредени клучни зборови, слики или пак содржина која ја содржи вашата веб страница. 

SEO Услуги : 

 • Сетирање на “Google Analytics” ( Платформа за аналитика и пратење на посетителите на вашата веб страница)
 • Имплементирање на “Facebook Pixel” (Вметнување на код кој собира информации од сите ваши посетители за да можете подоцна таргетирано да го рекламирате вашиот бизнис.)
 • Креирање на профил на “Google Search Console” и индексирање на вашата веб страница преку XML – Sitemaps.
 • Креирање на SEO стратегија.
 • Целиот текст на вашата веб страница го оптимизираме да биде одлично пласиран на веб пребарувачите.
 • Зајакнување на SEO вашата веб страница со помош на моќни беклинкови (Стриктно за оваа под точка се обезбедува посебен буџет)
 • Креирање на кратки видео филмови.
 • Креирање на видео реклами.
 • Креирање на видео анимации.
 • Креирање на гифови.
 • Едитирање и корегирање на видео содржина.
 • Креирање на видеа наменети за социјални медиуми.
 • Креирање на анимирани логоа, фигури, слики.

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

 • Развивање на бизнис стратегија.
 • Креирање и водење на повеќе социјални медиуми (до 2 постови на ден).
 • Напредно рекламирање на социјални медиуми.
 • Зголемување на популарност на социјалните медиуми со помош на таргетирано рекламирање на вашиот бизнис.
 • Рекламирање на Google со помош на “Google AdWords” .
Scroll Up