Who are we?

Everything we cover

 We cover everything that is related to creation. We are a company that covers everything when it comes to graphic design, web design, digital marketing and multimedia. Our primary goal is to raise your company to a level where you will become a leading competitor in your area. Super fast, elegant website with beautiful graphics, responsive across all devices, with excellent SEO can make your business much more profitable than before.

Softwares that we use

Adobe Photoshop e softver koj se koristi za raterski sliki od strana na graficki dizajneri, Adobe Photoshop e softver кој се користи за растерски слики од страна на графичките дизајнери

Photoshop CC

Adobe Illustrator e softver za kreiranje na vektorski sliki, Adobe Illustrator е софтвер за креирање на векторски слики

Illustrator CC

Adobe Indesign e desktop izdavacka softverska aplikacija ,Adobe InDesign е десктоп издавачка софтверска апликација

Indesign CC

Wordpress e najmokjna platforma za kreiranje na veb stranici - Veb dizajn, Вордпрес е најмоќна платформа за креирање на веб страници - Веб дизајн

WordPress

Adobe Premiere e softverski paket za ureduvanje na video - Multimedija, Adobe Premiere е софтверски пакет за уредување на видео - Мултимедија

Premiere CC

Adobe After Effects e platforma za kreiranje na vizuelni efekti - Multimedia, Adobe After Effects е платформа за креирање на визуелни ефекти - Мултимедија

After Effects CC

Lightroom CC

Softver koj go koristime za perfektno renderiranje na videa - Multimedija, Софтвер кој го користиме за перфектно рендерирање на видеа

Encoder CC

Adobe Audition - Softver za koregiranje i kreiranje na zvuci i zvucni efekti, Адобе Аудишн - Софтвер за корегирање и креирање на звуци и звучни ефекти

Audition CC

Sony Vegas pro 13 - Multimedija, Сони Вегас Про 13 - Мултимедија

Sony Vegas PRO

Adobe Photoshop e softver koj se koristi za raterski sliki od strana na graficki dizajneri, Adobe Photoshop e softver кој се користи за растерски слики од страна на графичките дизајнери

Photoshop CC

Adobe After Effects e platforma za kreiranje na vizuelni efekti - Multimedia, Adobe After Effects е платформа за креирање на визуелни ефекти - Мултимедија

After Effects CC

Adobe Illustrator e softver za kreiranje na vektorski sliki, Adobe Illustrator е софтвер за креирање на векторски слики

Illustrator CC

Adobe Indesign e desktop izdavacka softverska aplikacija ,Adobe InDesign е десктоп издавачка софтверска апликација

Indesign CC

Wordpress e najmokjna platforma za kreiranje na veb stranici - Veb dizajn, Вордпрес е најмоќна платформа за креирање на веб страници - Веб дизајн

WordPress

Adobe Premiere e softverski paket za ureduvanje na video - Multimedija, Adobe Premiere е софтверски пакет за уредување на видео - Мултимедија

Premiere CC

Lightroom CC

Softver koj go koristime za perfektno renderiranje na videa - Multimedija, Софтвер кој го користиме за перфектно рендерирање на видеа

Encoder CC

Adobe Audition - Softver za koregiranje i kreiranje na zvuci i zvucni efekti, Адобе Аудишн - Софтвер за корегирање и креирање на звуци и звучни ефекти

Audition CC

Sony Vegas pro 13 - Multimedija, Сони Вегас Про 13 - Мултимедија

Sony Vegas PRO

Aleksandar Kitanovski - Graficki i Veb dizajner, Multimedija specijalist, Александар Китановски - Графички и Веб дизајнер и мултимедија специјалист
Aleksandar Kitanovski
Web designer, Graphic designer and Multimedia specialist

Our services

 • Изработка на секаков вид на слики
 • Обработка на секаков вид на слики, без разлика во кој формат се.
 • Манипулација на фотографии од секаков карактер.
 • Креирање графика по нарачка за веб страници, реклами, социјални мрежи итн.
 • Ретуширање на стари или пак нови фотографии.
 • Колоризирање и репарирање на стари (црно бели) и оштетени фотографии
 • Креирање банери, рекламни постери, флаери.
 • Ретуширање на модели и корегирање на модни детали.
 • Креирање на бизнис брошури, каталози и ценовници.
 • Креирање на професионални логоа целосно по вкус на клиентите.
 • Креирање на визит – бизнис картички.
 • Изработка на секаков вид на дипломи, сертификати, пофалници или било каков тип на документи.
 • Креирање на членски картички
 • Креирање на картички за понуди
 • Креирање на роденденски картички
 • Креирање дизајн за цели книги
 • Дизајнирање на пликоа
 • Дизајнирање на темплејти и мокапи за веб страници
 • Креирање на дизајни за пакување на производи
 • Дизајнирање на списанија и брошури
 • Дизајнирање на памфлети
 • Одстранување на бела позадина од слика
 • Дизајнирање инфографија
 • Дизајнирање на професионални векторски CV

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

 • Професионални веб страници за компанија (со прекрасна графика, галерија со производи
  што ги нуди компанијата и сите детални информации за истата.
 • Веб страници со одредени функционалности што клиентот ќе ги посака.
 • Веб страници за споделување вести или било каков тип на содржина.
 • Лични, блог или пак портфолио веб страници.
 • Веб страници за продажба со веб – продавница за било какви производи клиентот и да посака да може да продава.
 • Информативни форуми.
 • Веб страници за аукции.

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

 • Креирање на кратки видео филмови.
 • Креирање на видео реклами.
 • Креирање на видео анимации.
 • Креирање на гифови.
 • Едитирање и корегирање на видео содржина.
 • Креирање на видеа наменети за социјални медиуми.
 • Креирање на анимирани логоа, фигури, слики.

Важно! Изработуваме и многу други работи во оваа област кои не се набројани.

Najdobrite graficki dizajneri na edno mesto - Graficki dizajn, Најдобрите графички дизајнери на едно место - Графички дизајн

Contact

 • 389 78 399 529
 • Str. Ilindenska 138
 • info@graphicdesign.mk

We offer the best services for creating websites, graphic design, multimedia and digital marketing. We create the best websites, we offer the best services about graphic design: brochures, catalogs, business cards, professional logos, banners, posters, and all kind of graphic elements. We also create professional videos and animations. We use digital marketing as a combination from (SEO – Social networks – Graphic design – Multimedia) to boost your company or your business to a much better level.

We offer the best services for creating websites, graphic design, multimedia and digital marketing. We create the best websites, we offer the best services about graphic design: brochures, catalogs, business cards, professional logos, banners, posters, and all kind of graphic elements. We also create professional videos and animations. We use digital marketing as a combination from (SEO – Social networks – Graphic design – Multimedia) to boost your company or your business to a much better level.

Scroll Up